Lämmitys

Ilmavesipumput, maalämpöpumput, ilmalämpöpumput, kattilanvaihtajat

Nyt on mistä valita, sanoo LVI Reinikainen ja pistää pöytään lämmitysarsenaalin, joka ei jätä ketään kylmäksi.  Voit valita lämmitysjärjestelmäksi yhden tai useamman yhdessä toisiaan täydentämään. Millä tahansa päätätkin lämmittää, me osaamme sekä neuvoa että myös toteuttaa neuvotut ratkaisut. Vain sinä tiedät itsellesi parhaan lämmitysmuodon ja me taas siihen parhaat välineet.

Sopiiko sinulle kaukolämpö?

Emme puutu talosi ulkopuolella tehtävään kaukolämpötyöhön, mutta voimme tehdä kaikki sisäasennukset ja jälkihuollon.

Tekisikö mieli lämmittää tasaisesti sähköllä?

Rakennamme modernin sähkölämmitysjärjestelmän, jossa sinun ei tarvitse muuta tehdä kuin säätää lämpö sopivaksi.

Öljy lämmittää mukavasti.

Sanotaan öljylämmityksen olevan vanhanaikaista. Onneksi meillä on uutta tietoa modernista tavasta lämmittää öljyllä. Jos sinulla on vanha kattila, etkä halua vaihtaa koko lämmitysjärjestelmää, juttele meidän kanssamme. Öljy on mukavampaa kuin moni arvaakaan.

Tekeekö mieli polttaa oman metsän puuta?

Puu on hyvä ja uusiutuva lämmönlähde ja oman metsän puu on varmasti suomalaista. Nykyaikainen puulämmitys on vähäpäästöinen ja hiilidioksidipäästöjen osalta neutraali lämmitysmuoto. Tule keskustelemaan. Uskomme, että yllätyt, miten tehokkaasti puulla voikaan lämmittää.

Pumpataanko maasta vai ilmasta?

Maapallo on kuumaa kamaa. Ei tarvitse mennä kovinkaan syvälle, kun sieltä jo voi nostaa lämpöä taloon. Ja kun se kerran muhii oman maan alla, se on myös edullista eikä siitä tarvitse maksaa muille. Ja jos tahdot poimia lämpöasteet ilmasta, ilmalämpöpumppu tekee sen tehokkaasti ja varsin edullisesti.

Lämpöä kultapallosta

Aurinkoenergia on saasteetonta ja uusiutuvaa energiaa. Joka päivä aurinko nousee takuuvarmasti ja tuottaa energiaa edullisesti. Aurinkoenergia sopii varsinkin kesäasuntojen ainoaksi energiamuodoksi ja varsin hyvin lisälämmönlähteeksi mihin tahansa rakennukseen.

Ota yhteyttä. LVI Reinikainen lämmittää kaiken, mikä lämpiää.

Yhteystiedot:

Anssi Räisälä
LVI-asennuspalvelu ja työnjohto
044 5458 751
anssi.raisala@k-rauta.fi