Keittiöt ja kylpyhuoneet

CELLO soittaa uuden keittiöfanfaarin ja kapellimestarina toimii Minna Viitala.

Keittiön suunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tulet vain K-Rautaan ja seuraat polkua Minnan CELLO-pisteeseen. Minna tietää kaiken keittiöistä ja on valmis kuuntelemaan jokaisen toiveesi, vihjeesi, unelmasi uudesta keittiöstä.

Saat suunnitelman ideoittesi tueksi ja viimeistelemiseksi ja lopuksi valmiin piirustuksen CELLO-keittiöksi. Minna tekee tilauksen puolestasi, suunnittelee asennuksen, jos et itse tahdo toimia mestarina. Yksinkertaisesti Minna on kaikin puolin apunasi ideoinnin alusta valmiiseen keittiöön asti.

Kun valitset CELLO-keittiön, saat valmiin keittiön kolmessa viikossa.

Kaappien mitoitus on 5-10 cm:n välein. Saat haastavaankin tilaan toimivan keittiön. Ja mikä parasta, voit maksaa keittiösi pienissä erissä ja keräät samalla mukavasti Plussa-pisteitä.

Varaa ilmainen palveluaika keittiösuunnitteluun tästä

 

Kylpyhuoneet

Kylpyhuone on monella tavalla kodin tärkein paikka. Siksi se pitää suunnitella huolellisesti ja harkiten ja sinne pitää valita vain parhaat tuotteet ja laitteet. Kun vesi virtaa sisään ja ulos monesta kohdasta, pitää omassa kodissa saada elää ja asua huolettomasti ja turvallisesti pelkäämättä kosteusvaurioita. Suunnittele siis kylpyhuoneesi yhdessä asiantuntijaliikkeen kanssa. Minna kertoo sinulle viimeisimmät tekniset ratkaisut ja sisustusvaihtoehdot. LVI Reinikainen rakentaa sitten hyvien suunnitelmien mukaan turvallisen ja pitkäikäisen, mukavan ja kauniin kylpyhuoneen.

LVI Reinikainen
SE ON REILUSTI REHTI

Yhteystiedot:

Minna Viitala

Minna Viitala
Keittiömyynti ja -suunnitelmat
044 5458 225
minna.viitala@k-rauta.fi